Τηλέφωνο Επικοινωνίας & Παραγγελιών: 210 34 18 880 * 09:00 - 17:00.

Πλεονεκτήματα μετατροπής του ποδηλάτου σας σε ηλεκτρικό.

Πλεονεκτήματα μετατροπής του ποδηλάτου σας σε ηλεκτρικό.

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα για τη μετατροπή του ποδηλάτου σας σε ηλεκτρικό ποδήλατο:

1. Αυξημένη ταχύτητα και εμβέλεια: Με έναν ηλεκτροκινητήρα (Κιτ μετατροπής σε ηλεκτρικό), μπορείτε να ταξιδέψετε πιο γρήγορα και μακρύτερα από ό,τι θα μπορούσατε να κάνετε μόνο με τη δική σας δύναμη κάνοντας πετάλι.

2. Μειωμένη προσπάθεια: Ο ηλεκτροκινητήρας μπορεί να σας βοηθήσει στο πετάλι, διευκολύνοντας την ανάβαση σε ανηφορικούς δρόμους και λόφους ή στην οδήγηση για μεγαλύτερες αποστάσεις.

3. Φιλικά προς το περιβάλλον: Τα ηλεκτρικά ποδήλατα είναι ένας πιο φιλικός προς το περιβάλλον τρόπος μεταφοράς από τα αυτοκίνητα ή τις μοτοσυκλέτες, καθώς παράγουν μηδενικές εκπομπές ρύπων.

4. Οικονομικά: Η μετατροπή του υπάρχοντος ποδηλάτου σας σε ηλεκτρικό ποδήλατο είναι λιγότερο δαπανηρή από την αγορά ενός νέου ηλεκτρικού ποδηλάτου, καθώς γλυτώνετε το κόστος αγοράς του υπάρχοντος ποδηλάτου.

5. Οφέλη για την υγεία: Ενώ ο ηλεκτροκινητήρας μπορεί να σας βοηθήσει στο πετάλι, θα πρέπει να κάνετε πετάλι για να μετακινήσετε το ποδήλατο.  Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε ακόμα να ασκηθείτε ενώ οδηγείτε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο.

6. Ευκολία: Ένα ηλεκτρικό ποδήλατο μπορεί να είναι ένας βολικός τρόπος μεταφοράς, ειδικά για τις μετακινήσεις ή τις δουλειές της ημέρας, καθώς μπορείτε να αποφύγετε την κίνηση και την και την αναζήτηση χώρων παρκινγκ κλπ.

7. Μπαταρίες Λιθίου: Επιλέγοντας την κατάλληλη μπαταρία ιόντων λιθίου, απολαμβάνετε την ασφαλή λειτουργεία της μπαταρίας για 5-6 χρόνια και μεγάλη αυτονομία έως και 120 χιλιόμετρα την ημέρα με 1 πλήρη φόρτιση.

Share this post

Comments (2)

 • Κωνσταντίνος Reply

  Καλημέρα, ποια είναι η τιμή αυτού του κιτ;

  19/06/2023 at 07:17
  • Themos Papalas Reply

   Καλησπερα σας το κιτ τροχου 36βολτ/350βατ με μπαταρια λιθιου Samsung 36βολτς/10,4Αμπερωρια κοστιζει 750,00€ + 100,00€ η τοποθετηση αν γινει απο το συνεργειο μας.

   20/06/2023 at 15:41

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *