Τηλέφωνο Επικοινωνίας & Παραγγελιών: 210 34 18 880 * 09:00 - 17:00.

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

Μετατρέπουμε όλα τα  συμβατικά ποδήλατα σε Ηλεκτρικά Ποδήλατα, χρησιμοποιώντας Μοτέρ Μεσαίας τριβής και Μοτέρ Τροχού (250 Watt)  και  υψηλής ποιότητας μπαταρίες Ιόντων Λιθίου, Samsung, LG και Panasonic.

Aλλαζουμε, επισκευάζουμε και αναβαθμίζουμε τον controller και τις μπαταρίες σε επώνυμα και σε ανώνυμα (κινέζικα )ποδήλατα.

Αναβαθμίζουμε τα watts του ποδήλατου χωρίς να αλλάξουμε το μοτέρ του ποδήλατου σας, αφαιρούμε τον κόφτη, και αυξάνουμε την τελική ταχύτητα του Ηλ. Ποδηλάτου σας..

Τα κιτ μετατροπής Ποδηλάτων σε Ηλεκτρικά είναι διαθέσιμα στο  κατάστημα μας www.podilatas.gr   για την αγορά τους, και την τοποθέτηση τους από το εξειδικευμένο  συνεργείο μας, που  μετατρέπει το Αγαπημένο σας ποδήλατο σε ένα Ηλεκτρικό Ποδήλατο!

ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ:

  • Μετατροπή κάθε συμαβτικού ποδηλάτου σε Ηλεκτρικό.
  • Service όλων των τύπων Ηλεκτρικών και Συμβατικών ποδηλάτων.
  • Αναβαθμίσεις κάθε τύπου στο αγαπημένο σας ποδήλατο.
  • Το καλύτερο service στην Αθήνα, Στο συνεργείο μας, όλα γίνονται.
  • Service όλων των τύπων ποδηλάτου.
  • Αναβαθμίσεις κάθε τύπου στο αγαπημένο σας ποδήλατο.
  • Πλήρης γκάμα ανταλλακτικών όλων των επωνύμων εταιρειών όπως: Cube, Lombardo, Sram, Shimano, Campagnolo, Rockshox, RST, BBB, Maxxis, Gipiemme, Fulcrum κ.α.
  • Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας υπόσχεται ότι μετά το service θα παραλάβετε το ποδήλατο σας ασφαλές και θα λειτουργεί όπως την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του αν όχι και καλύτερα…

Εάν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με το ηλεκτρικό σας ποδήλατο, οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν το service των ποδηλάτων σας, Ηλεκτρικών και απλών, καθώς και την επισκευή , συντήρηση, αντικατάσταση ή αναγόμωση των μπαταριών του Ποδηλάτου σας ή του Σκούτερ σας.

Στο συνεργείο του www.podilatas.gr, το εξειδικευμένο τεχνικό μας προσωπικό αναλαμβάνει την συντήρηση και επισκευή οποιουδήποτε ηλεκτρικού ποδηλάτου, είτε αυτό είναι της εταιρίας μας, είτε άλλων εταιριών, από οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδος ή του εξωτερικού.

Στην περιοχή Αθηνών υπάρχει σημείο τεχνικής υποστήριξης και παραλαβής των ποδηλάτων σας στο Θησείο, Ηρακλειδών 5, και επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα service  κατ’ οίκον, ή παραλαβή και παράδοση στο σπίτι σας. (Εφόσον αυτό είναι δυνατόν.)

Η τεχνική υποστήριξη που παρέχει η εταιρία μας επεκτείνεται σε όλες τις μεγάλες πόλεις και νησιά της Ελλάδος, όπως Ηράκλειο, Σητεία, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Βόλος, Πτολεμαΐδα, Κέρκυρα, Κως  με τα κατά τόπους συνεργαζόμενα συνεργεία, για να αισθάνονται όλοι οι πελάτες μας τη σιγουριά και την ασφάλεια της άμεσης και γρήγορης τεχνικής αποκατάστασης και συντήρησης του ηλεκτρικού τους ποδηλάτου.

Επιπλέον αναλαμβάνουμε την μετατροπή του συμβατικού ποδηλάτου σας σε ηλεκτρικό, τοποθετώντας οποιοδήποτε κιτ μετατροπής της αρεσκείας σας στο αγαπημένο σας ποδήλατο.

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλούμε καλέστε στο τηλεφωνικό κέντρο  210-3418880  ή στο 6940503620, καθημερινά 10:00-17:00 εκτός Σαββάτου & Κυριακής.

Στο www.podilatas.gr, εκτός από τις custom παραγγελίες, σας προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών για το ποδήλατο σας.

Share this post