Τηλέφωνο Επικοινωνίας & Παραγγελιών: 210 34 18 880 * 09:00 - 17:00.

About Us

Ο Podilatas.gr δημιουργήθηκε από την αγάπη για το ποδήλατο προκειμένου να συμβάλλει στην υιοθέτηση ενός τρόπου μετακίνησης που βοηθά τόσο στην υγεία του εκάστοτε ατόμου, όσο και στην ποιότητα ζωής της πόλης μας αλλά και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές, έτσι ώστε όλοι όσοι θέλουν να αναβαθμίσουν την ποιότητα της ζωής τους να βρουν σε εμάς έναν αξιόπιστο συνεργάτη τόσο κατά το στάδιο αγοράς ενός ηλεκτρικού ποδήλατος, αλλά και για τις εργασίες συντήρησης.

Η ιστορία μας μέχρι τώρα

Ηλεκτρικά Ποδήλατα κάθε είδους, για όλες τις ηλικίες και ανάγκες.

Αντιπροσωπεύουμε γνωστούς οίκους του εξωτερικού, ενώ σε εμάς θα βρείτε και μοναδικά ποδήλατα που μετατρέπουμε στο συνεργείο μας & τα διαθέτουμε προς πώληση.

 

To συνεργείο του PodilataS.gr αλλά και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας σε μεγάλες πόλεις της χώρας (Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Καβάλα, Λάρισα) μπορούμε να σας υποστηρίξουμε σε ότι χρειαστείτε.

Πρόσφατα ιδρύσαμε ένα νέο business unit, τον batarias.gr όπου θα βρείτε ότι χρειάζεστε για τις μπαταρίες σας. Επισκεφθείτε το ειδικό website στο https://batarias.gr/

Πρόσφατα θεσμοθετήθηκε η επιχορήγηση του κράτους για την αγορά νέων ηλεκτρικών ποδηλάτων. Η εταιρεία μας μπορεί να σας ενημερώσει αλλά και να σας υποστηρίξει σε όλη τη διαδικασία υποβολής και έγκρισης φακέλου.

Υποστηρίζουμε πληρωμή με πιστωτική, χρεωστική κάρτα αλλά και αντικαταβολή.

Share this post